Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.02.27 „Nógrádi Kincskereső” Város és kontinensismereti játékkal egybekötött esélyegyenlőségi fórum

„Nógrádi Kincskereső” Város és kontinensismereti játékkal egybekötött esélyegyenlőségi fórum

A "PALÓC ESÉLY" program záró rendezvényeként a nógrádi megyeszékhely konferencia központjában rendeztük meg a honismereti játékkal egybekötött intergenerációs fórumunkat 2012 február 27-n.

A rendezvénysorozat megszervezésében és lebonyolításában a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. biztosította a résztvevők legnagyobb megelégedésére.

Az esemény jelentőségét fémjelezte, hogy Salgótarján Megyei Jogú Város vezetése alpolgármester szinten - Fenyvesi Gábor - képviseltette magát.

A rendezvény apropóját nem csupán az EH projektzárása adta, hanem a várossá nyilvánításának 90. évfordulóját ünneplő megyeszékhely születésnapja is.

Az esélyegyenlőségi célcsoportokat meginvitáló programon több generáció, civil szervezet és intézmény is képviseltette magát, akik számára a Nógrádi EH működésének teljes sprektrumát fel tudta vázolni.
A fórumon feltett kérdésekre és felvetett javaslatokra nem csupán a EH iroda munkatársai tudtak válaszolni, hanem a kisebbségi szószólók, önkormányzati képviselők és közszolgálatot teljesítő intézmények vezetői is megszólalási lehetőséget kaptak. Mindehez társult a program második felében rendezett interaktív és játékosab könnyed honismereti kavalkád.