Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeptemberi programok

2012.08.27
2012szeptember 01.
A "Kőleves Fesztivál" immár tizedik alkalommal a Nógrád megyei Szilaspogonyban.
Eme nemes gasztronómiai megmérettetésen indul a Salgótajáni Esélyek Háza csapata is. Nem csak főzni hanem találkozni is kívánunk mindazokkal, akik a "Kőleves" (közösen és összefogással "Kő-ne" valamit csinálni a legszegényebbekért!) eszmeiségével egyetértenek. Az egykori Esélyek Háza, immár új néven szerepel Nógrád Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házként ide is várja mindazokat akik kíváncsiak munkánkra szakmai anyagainkra, szolgáltatásainkra, főztünkre. Azokat is ide várjuk akik önzetlenül önkéntes vállalásukkal részesei kívánnak lenni a szeptemberben újra induló tevékyenységi körünknek.
 
 
2012 szeptember 15.
Az a megtiszteltetés érte a Nógrád Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házat, hogy meghívást nyertünk a Nógrád Megyi Közgyűlés megyei ünnepkörébe tartozó "Első Palóc Pálinka Ünnepen" főzőcsapatot és PR sátrat állíthatunk. Ide várunk mindenkit akik önzetlenül önkéntes vállalásukkal részesei kívánnak lenni a szeptemberben újra induló tevékenységi körünknek.
 
 
2012 szeptember 21.
MEGYE NAP
A Rákóczi Szabadságharc 1705-ös Szécsényi Országgyűlésének kíván minden évben emléket állítani a Nógrád Megyei Onkormányzat Közgyűlése az immár hagyományos megye napok megszervezésében. Ebben az évben Hollókőn az ünnepi közgyűlésen adják át a Megye napon az Önkormányzat által alapított díjakat, kitüntető címeket, adnak ki emlékposta bélyeget is. A program sorozat ünnepi misével, folklór bemutatóval, díszebéddel, világ örökség kalauzzal és történelmi kirándulással egészül ki. A kiegészítő program egyik szerves részét alkotja a Közgyűlés által működtetet Nógrád Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház bemutatkozása is.